Om Lej en spand

Firmaets historie

LejEnSpand.dk er stiftet i starten af 2009 af den dengang kun 19-årige Jonas Buch, der er opvokset i Skørping.

Jonas havde set en tv-udsendelse om de brodne kar i biludlejningsbranchen. Han tænkte, at det kunne han da gøre meget bedre.

Den spæde start

Jonas har altid haft iværksætterblod i årerne, så kort tid efter var hjemmesiden klar og den første kassebil indkøbt. Målet var fra starten at bevise, at man godt kan levere ordentlig service og ordentlig kvalitet til en ordentlig pris.

Efter en måned var bilen kun blevet lejet ud én eneste gang, og Jonas begyndte så småt at overveje, om det nu også var så god en ide at starte firma midt under finanskrisen.

Firmaet tager fart

Snakken begyndte dog at gå i Aalborg om Jonas og hans billige biler, kunderne blev flere og flere, og bil nr. 2 blev en realitet foråret 2010.

Snart var problemet ikke så meget at finde kunder til bilerne, men snarere at finde biler til de kunder, der henvendte sig.

Vognparken blev stille og roligt blevet udvidet med tiden. Jonas er dog ikke nordjyde for ingenting: Man udvider selvfølgelig kun forretningen, hvis man kan opretholde den gode kundeservice, og man køber ikke en brugt bil, hvis ikke man får den til den helt rigtige pris.

I dag

I dag er firmaet nået langt, og vi har arbejdet os op fra den første bil til nu små 10 biler. Vi er dog ikke i mål endnu.

Vi får som regel 5 stjerner på Trustpilot, men det sker stadig, at en kunde er utilfreds eller skuffet. I de tilfælde bruger vi hver gang mange ressourcer på at overveje, hvordan vi kan gøre det bedre næste gang.

Stifter og ejer Jonas Buch

Jonas Buch fra LejEnSpand.dk

Jonas Buch (f. 1990) er stifter, ejer og daglig leder af LejEnSpand.dk. Jonas har et udpræget service-gen og går langt for at gøre gøre hver eneste udlejning til en god oplevelse for kunden.

Han møder altid kunden med et smil og er i det hele taget kendt for sit gode humør.

Se vores udlejningsbiler